Kaizen Autosport Track Days May 17th on South Course and May 18th on Full Course

One Intermediate Run Group with passing zone on straights One Advanced Run Group with open passing anywhere 4 Hours Driving Each Day

Schedule for Both Days

Schedule	Duration	Start Time	End Time
Registration	45 min	7:00 am	7:45 am
Driver Meeting (all)	30 min	8:00 am	8:15 am
1 st Advanced Track Session	30 min	8:30 am	9:00 am
1 st Intermediate Track Session	30 min	9:00 am	9:30 am
Break	30 min	9:30 am	10:00 am
2 nd Advanced Track Session	30 min	10:00 am	10:30 am
2 nd Intermediate Track Session	30 min	10:30 am	11:00 am
Break/Lunch	120 min	11:00 am	1:00 pm
3 rd Track Session – Both Groups	60 min	1:00 pm	2:00 pm
Break	30 min	2:00 pm	2:30 pm
4 th track session – Both Groups	60 min	2:30 pm	3:30 pm
Break	30 min	3:30 pm	4:00 pm
5 th track session – Both Groups	60 min	4:00 pm	5:00 pm

Track Event Requirements:

- 1) We will follow Covid-19 guidelines including social distancing
- 2) Must sign track liability waiver, Covid-19 waiver, and acknowledgment form
- 3) Driver meeting will be held outside of Kaizen Autosport Building
- Must complete tech inspection form or have decal for 2019 tech inspection from SCCA, NASA, SVRA, PCA, VIR, or BMWCCA
- 5) Must wear SA2015 Helmet or newer
- 6) Closed Wheel car only and no convertibles without roll cage 2 inches above driver helmet

