



SCCA Midwest Division

June 4-5, 2022

Ozarks International Raceway



Sanction # TBD

Thursday – June 2, 2022

5:00 PM	Gates open		
5:00 PM – 9:00 PM	Registration (Late entries will be processed at the discretion of the Chief Registrar)		

Friday – June 3, 2022 – Test Day is provided by KVRG / Midwest Division under the SCCA Test Day regulations (refer to the event Supplemental Regulations, General Competition Rules, and Time Trials rulesets).

Friday – June 3, 2022 – Test Day

8:00 AM – 11:00 AM	Gates open and Test Day Registration	
	Test Day Sessions – Groups may be combined or changed based on participation	
	Group 1 Small Bore Closed Wheel; Group 2 Large Open Wheel; Group 3 Large Bore Closed Wheel, Group 4 Small Open Wheel	
9:00 AM – 4:20 PM	Alternating 20-minute sessions	
4:25 PM – 4:45 PM	Time Trials practice session approximate time	
5:00 PM – 9:00 PM	Registration (Late entries will be processed at the discretion of the Chief Registrar)	
6:00 PM – 9:00 PM	Tech Inspection – in the paddock at the tech location	

Saturday – June 4, 2022

7:00 AM	Gates open
8:00 AM – 5:00 PM	Track Sessions (see next page for groups/session times)
8:00 AM – 12:00 PM	Registration (Late entries will be processed at the discretion of the Chief Registrar)
5:00 PM – 8:00 PM	Dinner/All Participant Party

Sunday - June 5, 2022

7:00 AM	Gates open		
8:00 AM – 5:00 PM	Track Sessions (see next page for groups/session times)		
8:00 AM – 12:00 PM	Registration (Late entries will be processed at the discretion of the Chief Registrar)		







Ozarks Lake Fest Majors / Time Trials

SCCA Midwest Division June 4-5, 2022 Ozarks International Raceway Sanction # TBD



Groups

Groups	Groups			
Group 1	TT PD, PE, WD	Group 5	STL, STU, T2, T3, T4, ITA*, ITB*, ITC*, ITE*, ITR*, ITS*, IT7*, SM5*, SPEC CORVETTE*, SPEC MUSTANG*	
Group 2	SM	Group 6	AS, GT1, GT2, GT3, GTX, T1, PX	
Group 3	F500, FA, FC, FE2, FF, FV, FX, P1, P2, ASR*, FE*, FS*, FST*, Legends*	Group 7	SRF3	
Group 4	TT PA, PB, PC, WA, WB, WC	Group 8	GTL, EP, FP, HP, B-Spec	

Note: Groups may be adjusted (combined, split, or rearranged) based on how many cars register and/or at the request of drivers that want to participate in multiple groups. Requests for changes to the groupings must be received by the Race Chairman no later than the registration deadline.

Times listed below are for cars on course, plan on gridding at least 5 minutes before the time listed. Scheduled session times are approximate and are for planning purposes only. Actual start times may vary based on forces of nature and on-track incidents. Stewards will NOT take actions on MINOR schedule changes. Starting times may be altered with little, or no notice. Please pay attention to the PA, radio broadcasts, and/or posted updates at hospitality.







Ozarks Lake Fest Majors / Time Trials SCCA Midwest Division June 4-5, 2022 Ozarks International Raceway Sanction # TBD



Saturday June 4, 2022

Saturday June 4, 2022			
Time	Group	Session/Duration	
8:00 AM	Group 1	Practice/15 mins	
8:20 AM	Group 2	Qualifying/20 mins	
8:45 AM	Group 3	Qualifying/20 mins	
9:10 AM	Group 4	Practice/15 mins	
9:30 AM	Group 5	Qualifying/20 mins	
9:55 AM	Group 6	Qualifying/20 mins	
10:20 AM	Group 7	Qualifying/20 mins	
10:45 AM	Group 8	Qualifying/20 mins	
11:10 AM	Group 1	TT/20 mins	
11:35 AM	Group 2	Race/25 mins	
12:00 AM		Lunch/60 minutes	
1:00 PM	Group 3	Race/25 mins	
1:30 PM	Group 4	TT/20 mins	
1:55 PM	Group 5	Race/25 mins	
2:25 PM	Group 6	Race/25 mins	
2:55 PM	Group 1	TT/20 mins	
3:20 PM	Group 7	Race/25 mins	
3:50 PM	Group 8	Race/25 mins	
4:20 PM	Group 4	TT/20 mins	
4:45 PM			

Sunday June 5, 2022

Sunday June 5, 2022				
Time	Group	Session/Duration		
8:00 AM	Group 1	TT/20 mins		
8:25 AM	Group 2	Qualifying/15 mins		
8:45 AM	Group 3	Qualifying/15 mins		
9:05 AM	Group 4	TT/20 mins		
9:30 AM	Group 5	Qualifying/15 mins		
9:50 AM	Group 6	Qualifying/15 mins		
10:10 AM	Group 7	Qualifying/15 mins		
10:30 AM	Group 8	Qualifying/15 mins		
10:50 AM	Group 1	TT/20 mins		
11:15 AM	Group 2	Race/12 laps or 35 mins		
11:50 AM		Lunch/60 minutes		
12:50 PM	Group 3	Race/12 laps or 35 mins		
1:30 PM	Group 4	TT/20 mins		
1:55 PM	Group 5	Race/12 laps or 35 mins		
2:35 PM	Group 6	Race/12 laps or 35 mins		
3:15 PM	Group 7	Race/12 laps or 35 mins		
3:55 PM	Group 8	Race/12 laps or 35 mins		
4:30 PM				



