Kaizen Autosport Track Day on Nov 8th VIR North Course Intermediate Run Group with passing zone on straights Advanced and Race Group with open passing anywhere

Schedule	Duration	Start Time	End Time
Registration	45 min	7:00 am	7:45 am
Driver Meeting	30 min	7:45 am	8:15 am
Intermediate Track Session	30 min	8:30 am	9:00 am
Race/Advanced Track Session	30 min	9:00 am	9:30 am
Intermediate Track Session	30 min	9:30 am	10:00 am
Race/Advanced Track Session	30 min	10:00 am	10:30 am
Intermediate Track Session	30 min	10:30 am	11:00 am
Race/Advanced Track Session	30 min	11:00 am	11:30 am
Intermediate Track Session	30 min	11:30 am	12:00 pm
Race/Advanced Track Session	30 min	12:00 pm	12:30 pm
Lunch Break	60 min	12:30 pm	1:30 pm
Open Track (Int and Adv) with open passing	60 min	1:30 pm	2:30 pm
Race Group (Qualify and one race)	60 min	2:30 pm	3:30 pm
Open Track (Int and Adv) with open passing	60 min	3:30 pm	4:30 pm
Race Group (Two races)	60 min	4:30 pm	5:30 pm

Track Event Requirements:

- 1) Must sign track liability waiver, Covid-19 waiver, and acknowledgment form
- 2) Driver meeting will be held outside of Kaizen Autosport Building
- 3) Must complete tech inspection form or have decal for 2021 tech inspection from SCCA, NASA, SVRA, PCA, VIR, or BMWCCA
- 4) Must wear SA2015 Helmet or newer
- 5) No open wheel for this event
- 6) No convertibles without roll cage 2 inches above driver helmet

