

The INTERNATIONAL RACE DRIVERS CLUB IRDC Spectacular Extravaganza! 20 years of Pro3

A Double Race Weekend plus, Special Race

Spectacular Extravaganza! 20 years of Pro 3

Pacific Raceways, July 16th & 17th 2022

Test and Tune, Plus Drivers School on July 15th

These events are hosted by the International Race Drivers Club at Pacific Raceways under sanction of the International Conference of Sports Car Clubs, governed by 2022 ICSCC Competition Regulations.

ENTRIES OPEN:

ENTRY FORMS:

ONLINE REGISTRATION:

Upon receipt of this announcement www.icscc.com
www.motorsportsreg.com

ENTRY FFFS:

IRDC members (Single Day , Saturday or Sunday)	\$240
Non-IRDC members (Single Day , Saturday or Sunday)	\$265
IRDC members (Both Days)	\$390
Non-IRDC members (Both Days)	\$440
Additional Race Groups	\$140
Friday Test & Tune	\$195

Spectators and Crew members FREE + Our Thanks!

<u>IRDC REGISTRAR:</u> Linda Blackburn tel 360-513-9769 registrar@irdc-racing.com

RACE ELIGIBILITY:

All drivers 18 years old and over with a valid unrestricted competition license issued by ICSCC, SCCA, CACC, FIA, ASN, or NASA. Other licenses may be approved by the ICSCC License Director.

The Race Chairman Karl Seeger can be reached at 206-999-1320 or IRDCracechair@outlook.com

FRIDAY TEST AND TUNE:

Race car test and tune event, rotating groups. Novice license holders authorized by the ICSCC License Director are welcome. Paddock entry restricted to participants, officials, and volunteers until 4pm.

TECHNICAL INSPECTION:

Entries with a 2022 Annual Tech sticker on your logbook can complete your race tech form at Drivers Services (north of Concessions) and receive your weekend tech sticker then and there and be good to go. Drivers without 2022 Annuals must have your car and apparel inspected by an authorized tech official. Tech officials will be roaming Friday evening or bring your car and gear to the scale station area for inspection.



Saturday – July 16th, 2022 – Rotation 6

7:30am	6:00pm	10.5 hrs.	Registration open			
7:30am	12:30pm	5 hrs.	Technical Inspection			
8:00am	8:30am	30 mins.	Volunteers meeting – BBQ area by playground			
7:45am	8:15am	30 mins.	Novice Track Tour/Orientation			
8:25am	9:15am	50 mins.	Mandatory Novice Meeting			
Novice Drivers will be assigned in the appropriate Championship Group Per License Director!						
9:15am	9:30am	15 mins.	Group 3/6	Qualifying		
9:38am	9:53am	15 mins.	Group 1	Qualifying		
10:01am	10:16am	15 mins.	Group 2	Qualifying		
10:24am	10:39am	15 mins.	Group 4	Qualifying		
10:47am	11:02am	15 mins.	Group 5	Qualifying		
11:20am	11:35am	15 mins.	Group SR	Pro3 Special Race		
11:35am	12:35pm	60 mins.	Lunch			
11:50am	12:10pm	20 mins.	Mandatory Drivers Meeting – Grandstands			
10:40pm	1.05pm	21 mins.	Croup 2//	Championship Baco		
12:40pm	1:05pm 1:38pm	21 mins. 21 mins.	Group 3/6	Championship Race Championship Race		
1:13pm	•		Group 1	·		
1:46pm	2:11pm	21 mins.	Group 2	Championship Race		
2:19pm	2:44pm	21 mins.	Group 4	Championship Race		
2:52pm	3:17pm	21 mins.	Group 5	Championship Race		
3:35pm 4:30pm	4:09pm	30 mins.	Group SR Novice Post-	Pro3 Special Race Race Meeting		
•				•		

Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3

Group 2 = D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX

Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC

Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST

Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod, CT4

Group 6 = FV, FL, CC4, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel

Group 7 = Novice Closed Wheel – **See License Director**

Group SR = Pro3



Sunday – July 17th, 2022 – Rotation 6

7:30am 7:30am	12:00pm 10:00am	4.5 hrs. 2.5 hrs.	•	Registration open Technical Inspection	
8:00am	8:30am	30 mins.	Volunteers r	Volunteers meeting – BBQ area by playground	
9:15am	9:32am	17 mins.	Group 3/6	Qualifying	
9:42am	9:59am	17 mins.	Group 1	Qualifying	
10:09am	10:26am	17 mins.	Group 2	Qualifying	
10:36am	10:53am	17 mins.	Group 4	Qualifying	
11:03am	11:20am	17 mins.	Group 5	Qualifying	
11:20am	12:50pm	1 hr. 30 mins.	Lunch		
11:40am	12:10pm	30 mins.	Pro3 "Mock	Pro3 "Mock-Race" for Workers	
12:55pm	1:29pm	30 mins.	Group 3/6	Championship Race	
1:39pm	2:13pm	30 mins.	Group 1	Championship Race	
2:23pm	2:57pm	30 mins.	Group 2	Championship Race	
3:07pm	3:41pm	30 mins.	Group 4	Championship Race	
3:51pm	4:25pm	30 mins.	Group 5	Championship Race	

Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3

Group 2 = D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX

Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC

Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST

Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod, CT4

Group 6 = FV, FL, CC4, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel