

## 2023 – Fall Finale - Pocono Raceway - South



Time		Activity
7:00		Registration and Tech Inspection Open
7:50		Driver Meeting / Worker Meeting
8:10		Corner Workers on Station
Grid	On Track	Run Group
Time	Time	
8:10	8:20	Orientation Laps (10 minutes)
	8:35	Student Mandatory Classroom Session (All Welcome)
8:30	8:40	White Run Group (20 minutes)
8:50	9:00	Blue Run Group & Race Practice (20 minutes)
9:10	9:20	Red/Student Run Group (20 Minutes)
9:30	9:40	White Run Group (20 minutes)
	9:50	Student Mandatory Classroom Session (All Welcome)
9:50	10:00	Blue Run Group & Race Practice (20 minutes)
10:10	10:20	Red/Student Run Group (20 Minutes)
10:30	10:40	White Run Group (20 minutes)
10:50	11:00	Blue Run Group & Race Practice (20 minutes)
11:10	11:20	Red/Student Run Group (20 Minutes)
11:30	11:40	White Run Group (20 minutes)
12:50	1:00	Blue Run Group & Race Practice (20 minutes)
1:10	1:20	Red/ Student group (20 minute)
1:30	1:40	White Run Group (20 minutes)
	1:50	 Student Mandatory Classroom Session (All Welcome)
1:50	2:00	Blue Run Group & Race Qualifier (20 minutes)
2:10	2:20	Red/ Student group (20 minute)
2:30	2:40	White Run Group (20 minutes)
2:50	3:00	Blue Run Group (20 minutes)
3:10	3:20	Race Group Sprint Race (20 minutes)
3:30	3:40	Red/ Student group (20 minute)
3:50	4:00	White Run Group (20 minutes)
4:10	4:20	Blue Run Group & Race (20 minutes)
4:30	4:40	Red/ Student group (20 minute)
4:50	5:00	All Groups Point to Pass, no Timing (60 minutes)
Time		Activity
6:00		Off Track
6:30		Trophy Ceremony

Timing Matters: Elijah Kurk On Track Matters: Red/Student: Mark Samaroo

White: Stacey Gensch S2K: Brad Berchielli **Blue**: Jon Katz **Race**: Cory Canzone

Tech Matters: Chris Acosta Stan Robbins