POF

PIRELLI TROPHY WEST USA TITLE PARTNER



Las Vegas Motor Speedway PROGRAM OF EVENTS Schedule as of 02/14/18 TENTATIVE V3 March 23-25, 2018

<u>Friday</u>

8:45 am – 9:15 am	POC Practice #1	30 minutes
9:30 am - 10:00 am	GT3 Practice #1	30 minutes
10:05 am – 10:35 am	GT4 Practice #1	30 minutes
10:45 am – 11:15 am	POC Practice #2	30 minutes
11:20 am – 12:00 pm	GT3 Practice #2	40 minutes
12:00 pm – 1:00 pm	Lunch	60 minutes
1:00 pm – 1:40 pm	GT4 Practice #2	40 minutes
1:50 pm – 2:20 pm	POC Practice #3	30 minutes
2:25 pm – 3:05 pm	GT3 Practice #3	40 minutes
3:10 pm – 3:50 pm	GT4 Practice #3	40 minutes
8:20 am – 8:35 am	New Driver's Meeting	15 minutes
8:45 am – 9:05 am	Driver/Team Manager Meeting	20 minutes
4:30 pm – 4:45 pm	Team Manager Meeting	15 minutes
<u>Saturday</u>		
8:45 am – 9:15 am	POC Practice #1	30 minutes
9:35 am – 10:10 am	GT4 Practice #1	35 minutes
10:15 am – 10:50 am	GT3 Practice #1	35 minutes
10:55 am – 11:25 am	POC Qualifying #1	30 minutes
11:30 am – 11:50 pm	GT4 Qualifying #1	20 minutes
11:55 am – 12:15 pm	GT3 Qualifying #1	20 minutes
12:15 pm – 1:15 pm	Lunch	60 minutes
1:15 pm – 1:45 pm	POC Race #1	30 minute race
1:55 pm – 2:35 pm	GT4 Race #1	35 minute race
2:45 pm – 3:25 pm	GT3 Race #1	35 minute race
8:45 am – 9:00 am	Coach's Meeting	15 minutes

1:15 pm – 1:35 pm

Coach's Meeting Driver/Team Manager Meeting 15 minutes20 minutes

3:45 pm – 4:00 pm

Trophy Presentation

15 minutes

PORSCHE PIRELLI TROPHY WEST USA



TITLE PARTNER

Las Vegas Motor Speedway PROGRAM OF EVENTS Schedule as of 02/09/18 TENTATIVE V1 March 23-25, 2018

Sunday

8:45 am – 9:15 am	POC
9:20 am – 9:55 am	GT4
10:00 am – 10:35 am	GT3
10:45 am – 11:05 pm	GT4
11:10 am – 11:30 pm	GT3
11:35 am – 12:05 am	POO
12:05 pm – 1:05 pm	Lun
1:05 pm – 1:45 pm	GT4
1:55 pm – 2:35 pm	GT3
2:45 pm – 3:15 pm	POO

POC Practice #2 GT4 Practice #2 GT3 Practice #2 GT4 Qualifying #2 GT3 Qualifying #2 POC Qualifying #2 Lunch GT4 Race #2 GT3 Race #2 POC Race #2 30 minutes
35 minutes
35 minutes
20 minutes
20 minutes
30 minutes
60 minutes
35 minute race
35 minute race
30 minute race

11:45 pm – 12:05 pm	Driver/Team Manager Meeting	20 minutes
2:50 pm – 3:10 pm	Trophy Presentation	15 minutes