Thank you for your 2022 Participatation

Current WA State COVID rules apply.

NO RACING ENGINES Prior to 9AM or after 5PM

Pacific Raceways. Kent, WA 2.25 mile road course

Emerald Cup / Formula/Club Ford

and Things on slicks through 1989

EXHIBITION (split by engine disp.)

IMSA GTO/GTU, TA, SCCA GT 1-5, ,

Formula B, SuperVee, FA, F 5000, F 1, Wings

ALL sportsracers over 1600cc

PICNIC RIDES are BACK!

FALL FINALE

September 24-25, 2022

Pacific Raceways Invitational

October 7-8-9

pacificracewaysinvitational.com

Test n Tune and 2 days racing, 1 Price.

msreg.com/PRI22



SCHEDULE

Tentative 9/13/2022 ver 1.1

2	2.25 mile	roa	d cour	rse		ı: FR	IDAY	AFT	ER 5:3	O PM		
Friday:	Regis	strat	ion 5:	30-7:00 Ma	in Tick	et Buildir	ng T	ech 5:30	-7:00 Rov	/ing		7
Saturday, September 24							Sund	ay, Sep	tember 2	5		
7:00	12:00	Reg	gistrat	ion: Main Tid	cket Bui	lding	7:00	Chapel	Service, 0	Grandstands	:	h
7:00	12:00 Tech Inspections (Roving)						7:30	12:00	Registrat	ion / 8:00	- 12:00 Tech	
8:00	8:00 Worker's Meeting – BBQ Stand Turn 9							Worker	's Meeting	j – BBQ Sta	nd Turn 9	
8:00	Manda	tory	Drive	ers Safety M	leeting	- Grandstand	8:00	Manda	tory Drive	ers Safety N	leeting-Grandstand	sb
9:10	9:30	20	min	Qualifying	Group	1	9:10	- 9:30	20 min	Race #3	Group 1	-1
9:40	- 10:00	20	min	Qualifying	Group	2/7a	9:40	- 10:00	20 min	Race #3	Group 2/7a	
10:10	- 10:30	20	min	Qualifying	Group	4/5/6	10:10	- 10:30	20 min	Race #3	Group 4/5/6	
10:40	- 11:00	20	min	Qualifying	Group	3/7b	10:45	- 11:05	20 min	Race #3	Group 3/7b	
ANTHEMS							11:15	- 11:35	20 min	Race #4	Group 1	
11:10	- 11:30	20	min	Race #1	Group	1	11:45	- 12:05	20 min	Race #4	Group 2/7a	
11:40	- 12:00	20	min	Race #1	Group	2/7a	12:10	- 1:20	LUNCH -	- Family / C	rew Rides	
12:10	1:10	LUI	NCH -	Worker Ric	des		1:25	- 1:45	20 min	Race #4	Group 4/5/6	
1:20	- 1:40	20	min	Race #1	Group	4/5/6	1:55	- 2:15	20 min	Race #4	Group 3/7b	
1:50	- 2:10	20	min	Race #1	Group	3/7b	2:25	- 2:40	15 min	Race #5	Group 1	
2:25	- 2:45	20	min	Race #2	Group	1	2:55	- 3:10	15 min	Race #5	Group 2/7a	
2:55	- 3:15	20	min	Race #2	Group	2/7a	3:20	- 3:35	15 min	Race #5	Group 4/5/6	
3:25	- 3:45	20	min	Race #2	Group	5/6	3:45	- 4:00	15 min	Race #5	Group 3/7b	
3:55	- 4:15	20	min	Race #2	Group	3/7b	4:15	SOCIA	L - Conce	ssion Stand		
4:25	4:45	20	min	EMERALD	CUP R	ACE		luartoi	·lv Mon	horchin	Meeting	7
5:00 SOCIAL - Concession Stand							•		_	•		
Race Gro	ace Groups October, date and location TBA											
1 Small Bore 1972 and Earlier and Formula Vee												
	& Formula Jr.						Mayhill Loops Hill Climb					
2	Mid Bore Production - 1997 and Earlier								Oct 1-2 (Points even	t)	- []
3	Large Bore Production - 1997 and earlier									_		

THANK YOU

To ALL the WORKERS and BOARD MEMBERS who have made each event happen.

2022 Specialty Chiefs

John Martinsen
Tom Masterson
Marc Von Stubbe
Debbie Haley
Reinhold Jung /
Jim Czmowski
Mike Evans
Roxann Vine/Becky Pengraph
Scot Vine
Bob Pengraph/Bert McBride
Myles Winbigler /
Tim Stanley/ Greg Johnson
Jeff & Ryan Larsen
Rod Gronka
Wil Painter / Mike Lawler
/Doug Smith / Bruce Boyd
Sherri Masterson
Kimberly McFarland
Corky Russell
Linda Grass

AGM

(Annual General Meeting & Awards (Party)) AWARDS, FOOD, FUN!!! TBA