NCK Schedule

SpeedVegas Sunday, October 25, 2020

NCK Drivers Meeting 6:15am - Driver's Lounge Upstairs				
NCK Open Practice 7:00 - 8:30 90 min Cars on Course (Warm-up) 8:30 - 9:00 90 min				
RACE 1	9:00 -	- 9:30	GROUP 1	30 min
Cars on Cou	irse	9:30 - 10:00		
RACE 2	10:00	- 10:30	GROUP 2	30 min
Cars on Cou	rse	10:30 - 11:00		
RACE 3	11:00	- 11:30	GROUP 3	30 min
Cars on Cou	rse	11:30 - 12:00pm		
RACE 4	12:00	- 12:30	GROUP 1	30 min
Cars on Cou	rse	12:30 - 1:00		
RACE 5	1:00 -	1:30	GROUP 2	30 min
Cars on Cou	rse	1:30 - 2:00		
RACE 6	2:00 -	- 2:30	GROUP 3	30 min
Cars on Course 2:30 - 3:00				
RACE 7	3:00 -	- 3:30	GROUP 1	30 min
Cars on Cou	rse	3:30 - 4:00		
RACE 8	4:00 -	- 4:30	GROUP 2	30 min
RACE 9	4:30 -	- 5:00	GROUP 3	30 min