6th Annual Spokane Festival of Speed

Porsche of Spokane Historic Races

Benefiting the Parkinsons Resource Center

June 3-5, 2016





	RACI	NG					Tentative 5/24/2016 Rev 1
Thursday June 2			Saturday June 4				Sunday June 5
3:00 6:00 Registration for Test n Tune			7:00 1:00 Registration In Paddock, near Park Shelter			7:30 Chapel Service in Shelter	
		(booth adjacent to track entry)	7:00	. Tech (Near paddock entran	ce)	7:30 12:30 Registration (near Park Shelter)
4:00	6:00	Tech Inspection (T&T Only)	8:00	Worke	er's Meeting – Park Sl	nelter	8:00 10:30 Tech Inspection (Stationary)
			8:30 8:4) MANE	DATORY DRIVERS M	IEETING -	8:00 Worker's Meeting – Park Shelter
				- in G	azebo		9:00 - 9:15 15 min Warm-Up Group 1
Friday June 3			9:00 - 9:1	5 15 mir	n Practice Warm up	Group 1	9:20 - 9:35 15 min Warm-Up Group 2/7a
8:00	12:00	Registration and Tech for Test n	9:20 - 9:3	5 15 mir	n Practice Warm up	Group 2/7a	9:45 10:00 15 min Warm-Up Group 3/7b
		Tune	9:45 - 10:0) 15 mir	n Practice Warm up	Group 3/7b	10:05 - <u>10:20</u> 15 min Warm-Up Group 4/5/6
1:30	4:30	Registration for Races	10:05 - 10:2) 15 mir	n Practice Warm up	Group 4/5/6	10:25 ANTHEMS
		(In Paddock near Park Shelter)	10:35 - <u>10:5</u>	<u>)</u> 15 mir	n Qualifying	Group 1	<u>10:35</u> · 10:55 20 min Race #3 Group 1
2:00	4:30	Tech Inspection - Races	<u>10:55</u> 11:1) 15 mir	n Qualifying	Group 2/7a	11:05 - 11:25 20 min Race #3 Group 2/7a
		(In Paddock near entrance)	11:20 - 11:3	5 15 mir	n Qualifying	Group 3/7b	11:35 - 11:55 20 min Race #3 Group 3/7b
8:30	4:00	Test & Tune sponsored by	11:40 - 11:5	5 15 mir	n Qualifying	Group 4/5/6	12:05 - 1:35 Lunch/Autographs
		SOVREN SPOKANE	11:55 - 1:2	5	Lunch/Autograp	hs	1:35 - 1:55 20 min Race #3 Group 4/5/6
			1:20		ANTHEMS		2:00 - <u>2:20</u> 20 min Race #4 Group 1
4:15	7:00	First Friday – Downtown	1:25 - 1:4	5 20 mir	n Race #1	Group 1	<u>2:35</u> · 2:55 20 min Race #4 Group 2/7a
		Spokane – RACE CAR Exhibit	1:55 - 2:1	5 20 mir	n Race #1	Group 2/7a	3:10 - 3:30 20 min Race #4 Group 3/7b
			2:25 - 2:4	5 20 mir	n Race #1	Group 3/7b	3:40 - 4:00 20 min Race #4 Group 4/5/6
			2:55 - <u>3:1</u>	<u>5</u> 20 mir	n Race #1	Group 4/5/6	4:05 - Track Closes
			<u>3:30</u> 3:5) 20 mir	n Race #2	Group 1	RACE GROUPS
UPCOMING DATES:			4:00 4:2) 20 mir	n Race #2	Group 2/7a	1 Small Bore 1972 and Earlier and FVee & FJr.
Pacific Northwest Historics - July 1-2-3			4:30 4:5) 20 mir	n Race #2	Group 3/7b	2 Mid Bore Production - 1972 and Earlier
Early bird registration ends June 16			5:00 5:2) 20 mir	n Race #2	Group 4-5-6	3 Large Bore Production - 1972 and earlier
Columbia River Classic - Sept. 3-4			5:25	Track Closes			4 Formula B and Formula Ford
Early bird registration ends Aug. 19							5 ALL sportsracers
Fall Finale - Sept 24-25			6:00 9:00	Worke	er/Driver Buffet at Nor	thern Quest	6 FSV, FA, F5000, F1, Wings & Things /slicks thru'89
Early bird registration ends Sept. 9				Casino	o (Bring your Ticket) A	Additional	7a 1973-1985 under 3.0L (IMSA, GT, C7)
				available for purchase at dinner.			7b 1973-1985 3.0L and over (IMSA, GT, SP911)
www.	sovren.r	motorsportreg.com					