# Thank you for Participating in 2021

**Current WA State COVID rules apply.** 

NO RACING ENGINES
Prior to 9AM or after 5PM

Pacific Raceways. Kent, WA 2.25 mile road course

**PICNIC RIDES are BACK!** 

## **FALL FINALE**

September 25-26, 2021

MOVE IN: FRIDAY AFTER 5:00 PM

Tech 5:30-7:30 Roving



### **SCHEDULE**

Tentative 9/13/2021 ver2.0

#### Friday: Registration 5:30-7:30 Main Ticket Building Saturday, September 25 Registration: Main Ticket Building 7:00 12:00 12:00 Tech Inspections (Roving) 7:00 Worker's Meeting - BBQ Stand Turn 9 8:00 8:00 Mandatory Drivers Meeting - Grandstands 9:10 - 9:30 20 min Qualifying Group 4/5/6 9:40 - 10:00 20 min Qualifying Group 3/7b 10:10 - 10:30 20 min Qualifying Group 1 10:40 - 11:00 20 min Qualifying Group 2/7a **ANTHEMS** 11:10 - 11:30 20 min Race #1 Group 4/5/6 11:40 - 12:00 20 min Race #1 Group 3/7b 12:10 - 1:10 LUNCH - Worker Rides 1:20 - 1:40 20 min Race #1 Group 1 2:10 20 min Race #1 Group 2/7a 2:25 -2:45 20 min Race #2 Group 4/5/6 3:15 20 min Race #2 2:55 -Group 3/7b 3:25 - 3:45 20 min Race #2 Group 1 3:55 - 4:15 20 min Race #2 Group 2/7a 4:35 SOCIAL - Concession Stand

### Race Groups

- Group 1 Vintage, and Sm. Bore 1972 and Earlier, and FV & FJr
- Group 2 Mid Bore Production 1972 and Earlier, Small Sportsracers
- Group 3 Large Bore Production 1972 and earlier
- Group 4 Formula Ford and Formula B
- Group 5 All SportsRacers
- Group 6 FSV, FA, F5000, F1, Wings&Things slicks
- Group 7a IMSA GTO,GTU,GT under 3.0L
- Group 7b--3.0L & over (IMSA GTO/GTU, TA, SP911)

## Sunday, September 26

7:00		Chapel	Service, C	Grandstands	
7:30		12:00	Regis	stration & Ted	ch
8:00	_	Worker	's Meeting	j – BBQ Stan	d Turn 9
9:10	-	9:30	20 min	Race #3	Group 4/5/6
9:40	-	10:00	20 min	Race #3	Group 3/7b
10:10	-	10:30	20 min	Race #3	Group 1
10:45	-	11:05	20 min	Race #3	Group 2/7a
11:15	-	11:35	20 min	Race #4	Group 4/5/6
11:45	-	12:05	20 min	Race #4	Group 3/7b
12:10 - 1:40 LUNCH - Family / Crew Rides					
1:45	-	2:05	20 min	Race #4	Group 1
2:15	-	2:35	20 min	Race #4	Group 2/7a
2:50	-	3:05	15 min	Race #5	Group 4/5/6
3:15	-	3:30	15 min	Race #5	Group 3/7b
3:40	-	3:55	15 min	Race #5	Group 1
4:05	-	4:20	15 min	Race #5	Group 2/7a

## Quarterly Membership Meeting

OCTOBER 23rd, 10AM Tour, 11:30AM Meeting Peter Gleeson's BMW Collection

(Meet at AMC Cinema sign at Alderwood Mall @9:30, or 11:00) 18733 33rd Ave West Lynnwood, WA 98037

## Pacific Raceways Invitational October 8-9-10

pacificracewaysinvitational.com

\$375 Test n Tune and 2 days racing.
Price good until 9/24.

(\$400 - from 9/25 through event)

Online Registration closes Monday, October 4

## THANK YOU

To ALL the WORKERS and BOARD MEMBERS who have made each event happen. It's been a tough year and there have been many hills to climb.

#### 2021 Specialty Chiefs

20210	pecially officia
Chief Steward:	John Martinsen
Comm Chief	Tom Masterson
Course Marshall	Marc Von Stubbe
Drivers Services	Debbie Haley
Emergency Chief	Reinhold Jung /
	Jim Czmowski
Flag Chief	Mike Evans
Grid/Pit Chief	Roxann Vine/Becky Pengraph
Media Chief	Bob Pengraph
Pace/Safety Car	Myles Winbigler /
	Tim Stanley
Paddock Chiefs	Jeff & Ryan Larsen
Points Chairman	Rod Gronka
Race Chairs	Frank DiMicili, Bruce Boyd
	Wil Painter / Doug Smith
Advisory:	Mike Lawler / Ward Bettes
Registration Chief	Sherri Masterson
Starter Chief	Kimberly McFarland
Tech Chief	Corkey Russel

## **AGM**

Linda Grass

**Timing Chief** 

(Annual General Meeting & Awards (Party))

January 8, 2022

Thunder Dome Car Museum, Enumclaw, WA AWARDS, FOOD, FUN!!!