

# The INTERNATIONAL RACE DRIVERS CLUB 2022 Tribute to the Volunteers

A Double Race Weekend Plus, Round 2 of the

## Northwest Mini Enduro Championship Series

### Pacific Raceways, May 14th & 15th 2022

These events are hosted by the International Race Drivers Club at Pacific Raceways under sanction of the International Conference of Sports Car Clubs, governed by 2022 ICSCC Competition Regulations.

ENTRIES OPEN: Upon receipt of this announcement ENTRY FORMS: www.icscc.com **ONLINE REGISTRATION:** motorsportreg.com ENTRY FEES: IRDC members (Single Day, Saturday or Sunday) \$240 Non-IRDC members (Single Day, Saturday or Sunday) \$265 IRDC members (Both Days) \$390 Non-IRDC members (Both Days) \$440 Additional Race Groups \$140 Round 2 NWMECS, a special race event one-hour Mini-Enduro \$220 Friday Test & Tune \$225 Spectators and Crew members FREE + Our Thanks!

Motorsportsreg will charge your credit card Monday.

IRDC REGISTRAR: Linda Blackburn tel 360-513-9769

registrar@irdc-racing.com

#### RACE ELIGIBILITY:

All drivers 18 years old and over with a valid unrestricted competition license issued by ICSCC, SCCA, CACC, FIA, ASN, or NASA. Other licenses may be approved by the ICSCC License Director.

The Race Chairman Karl Seeger can be reached at 206-999-1320 or IRDCracechair@outlook.com

#### FRIDAY TEST AND TUNE:

Race car test and tune event, rotating groups. Novice license holders authorized by the ICSCC License Director are welcome. Paddock entry restricted to participants, officials, and volunteers until 4pm.

#### TECHNICAL INSPECTION:

Entries with a 2022 Annual Tech sticker on your logbook can complete your race tech form at registration and receive your weekend tech sticker then and there and be good to go. Drivers without 2022 Annuals must have your car and apparel inspected by an authorized tech official. Tech officials will be roaming Friday evening or bring your car and gear to the scale station area for inspection.



## Saturday – May 14th, 2022 – Rotation 4

7:30am	6:00pm	10.5 hrs.	Registration open		
7:30am	12:30pm	5 hrs.	Technical Inspection – Location at Scales		
8:00am	8:30am	30 mins.	Volunteers meeting – BBQ area by playground		
7:45am	8:15am	30 mins.	Novice Track Tour/Orientation		
<b>8:25am</b>	<b>9:15am</b>	<b>50 mins.</b>	Mandatory Novice Meeting		
Novice Drive	ers will be assi	gned in the appropri	iate Championship Group Per License Director!		
9:15am	9:30am	15 mins.	Group 4	Qualifying	
9:38am	9:53am	15 mins.	Group 5	Qualifying	
10:01am	10:16am	15 mins.	Group 3/6	Qualifying	
10:24am	10:39am	15 mins.	Group 1	Qualifying	
10:47am	11:02am	15 mins.	Group 2	Qualifying	
11:10am	11:25am	15 mins.	Group 8	NWMECS Round #2 Qualifying	
11:25am	12:25pm	60 mins.	Lunch	Lunch	
<b>11:40am</b>	<b>12:00pm</b>	<b>20 mins</b> .	Mandatory I	<b>Mandatory Drivers Meeting – Grandstands</b>	
12:30pm 1:03pm 1:36pm 2:09pm 2:42pm 3:15pm <b>4:30pm</b>	12:55pm 1:28pm 2:01pm 2:34pm 3:07pm 4:15pm	21 mins. 21 mins. 21 mins. 21 mins. 21 mins. 1 hr.	Group 4 Group 5 Group 3/6 Group 1 Group 2 Group 8 <b>Novice Post</b>	Championship Race Championship Race Championship Race Championship Race Championship Race NWMECS Round #2 Race <b>-Race Meeting</b>	

Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3

- Group 2 = D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX
- Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC
- Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST
- Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod, CT4
- Group 6 = FV, FL, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel
- Group 7 = Novice Closed Wheel See License Director
- Group 8 = Northwest Mini Enduro Championship Series NWMECS





## Sunday – May 15th, 2024 – Rotation 4

7:30am	12:00pm	4.5 hrs.	Registration open	
7:30am	10:00am	2.5 hrs.	Technical Inspection, Location by Scales	
8:00am	8:30am	30 mins.	Volunteers meeting – BBQ area by playground	
9:15am	9:32am	17 mins.	Group 4	Qualifying
9:42am	9:59am	17 mins.	Group 5	Qualifying
10:09am	10:26am	17 mins.	Group 3/6	Qualifying
10:36am	10:53am	17 mins.	Group 1	Qualifying
11:03am	11:20am	17 mins.	Group 2	Qualifying
11:20am	12:20pm	1 hr.	Lunch	
12:25pm	12:59pm	30 mins.	Group 4	Championship Race
1:09pm	1:43pm	30 mins.	Group 5	Championship Race
1:53pm	2:27pm	30 mins.	Group 3/6	Championship Race
2:37pm	3:11pm	30 mins.	Group 1	Championship Race
3:21pm	3:55pm	30 mins.	Group 2	Championship Race

Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3 Group 2 = D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod, CT4

Group 6 = CC4, FV, FL, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel

