



## **All Bets Are Off Majors**

Blackhawk Valley & Milwaukee Regions May 6 & 7, 2017 Blackhawk Farms Raceway Sanction #17-M-4697-S





## **Schedule of Activities**

**FRIDAY May 5, 2017**– Blackhawk Farms open test day. These test days are provided by BHF and not covered under event sanction. Call Blackhawks Farms at 815-389-2000 for additional information.

Friday, May 5, 2017

9:00 AM – 11:30 AM	Tech Inspection - Annual only	9:00 AM – 12:00PM	Test Groups
1:00 PM - 4:00 PM	Tech Inspection - Annual only	12:00PM	Lunch
5:30 PM – 8:30 PM	Registration	1:00 PM - 4:30 PM	Test Groups
5:30 PM – 8:30 PM	Tech Inspection		

Saturday & Sunday May 6 & 7, 2017

Group 1	SRF,SRF3	Group 5	FC,FE,FM,FB,FA,P1,P2
Group 2	SM	Group 5A	FE (RACE-only Grouping)
Group 3	FV,F5,FF	Group 6	T2,T3,T4,STU,STL,B-Spec
Group 4	EP,FP,HP,GTL	Group 7	AS,T1,GT1,GT2,GT3

**PLEASE NOTE:** Scheduled session times are approximate and are for planning purposes only. Run groups with less than 15 cars may be combined by the Race Director. Actual start times may vary based on forces of nature and ontrack incidents. Stewards will NOT take action on MINOR schedule changes. Starting times may be altered with little or no notice. Please pay attention to the PA. **CombinedPractice group sessions are 10 minutes per group. Combined Sunday Qualifying group sessions are 10 minutes per group.** 

Saturday, May 6, 2017

6:45 AM – Noon	Registration	12:15 PM	LUNCH
7:30 AM	Tech for late arrivals only	1:15 PM	20 min Qualifying Group 7
8:10 – 8:30 AM	20 min Practice Groups 1 & 2	1:45 PM	20 min timed race Group 1
8:40 – 9:00 AM	20 min Practice Groups 3 & 5	Followed By	20 min timed race, Group 2
9:10 - 9:40 AM	30 min Practice Groups 4, 6 & 7	Followed By	20 min timed race, Group 3
9:55 AM	20 min Qualifying Group 1	Followed By	20 min timed race, Group 4
10:15 AM	20 min Qualifying Group 2	Followed By	20 min timed race, Group 5
10:45 AM	20 min Qualifying Group 3	Followed By	20 min timed race, Group 5A
11:05 AM	20 min Qualifying Group 4	Followed By	20 min timed race, Group 6
11:35 AM	20 min Qualifying Group 5	Followed By	20 min timed race, Group 7
11:55 PM	20 min Qualifying Group 6	5:35 PM +/-	Worker/Competitor Party

Sunday, May 7, 2017

Sulluay, Way 1, 2011			
7:00 AM – 11:30 AM	Registration	12:00 PM (approx.)	Lunch
8:10 – 8:30 AM	20 min Qualifying Group 1 & 2	1:00 PM	24 laps, or 35 min race Group 4
8:40 – 9:00 AM	20 min Qualifying Groups 3 & 5	Followed By	24 laps, or 35 min race Group 5
9:10 - 9:40 AM	30 min Qualifying Groups 4,6 & 7	Followed By	24 laps, or 35 min raceGroup 5A
9:55 AM	24 laps, or 35 min race Group 1	Followed By	24 laps, or 35 min race Group 6
Followed By	24 laps, or 35 min race Group 2	Followed By	24 laps, or 35 min race Group 7
Followed By	24 laps, or 35 min race Group 3		





