SOVREN SPRING SPRINTS

Test 'n Tune Groups: A=Open Wheel / B= Closed Wheel

April 22-23-24, 2022

Current Covid WA State and King County rules apply

Thursday April 21

NO RACE ENGINES BEFORE 9AM !!

THURSDAY TRACK MOVE IN @ 4PM



5:00-7:00 pm Registration: Main Ticket Building Pacific Raceways, Kent, WA REV 6.1 3/27/2022 2.25 Mile Road Course 5:00-7:00 pm Roaming Tech Inspection (and Novice Tech) TENTATIVE Fridav April 22 Sundav April 24 Saturdav April 23 All Novice meetings to be held in Novice Tent 7:00 - 1:00 Registration: Main Ticket Building 7:30 - 12:00 Registration: Main Ticket Building 7:00 - 1:00 Registration: Main Ticket Building 7:00 - 4:00 Tech Inspections 8:00 - 12:00 Tech Inspections Worker's Meeting – BBQ Stand Turn 9 7:00 - 4:00 Tech inspections (Get your Annual Tech) 8:00 7:30 Chapel Services, Turn 9 Grandstand Worker's Meeting – BBQ Stand Turn 9 7:00 - 7:30 Novice Tech Mandatory Driver's Meeting 8:25 8:00 7:15 - 7:30 Novice Staff Meeting in Turn 9 Grandstands 9:05 **ANTHEMS** 7:30 - 7:45 Novice/Orientation Meeting 9:15 - 9:30 9:15 - 9:35 20 min Race #3 Group 15 min Qual Group 1 1 7:45 - 8:25 Novice/Orientation Track "Walk" Group 2/7a 9:35 - 9:50 15 min Qual Group 2/7a 9:45 - 10:05 20 min Race #3 Worker's Meeting – BBQ Stand Turn 9 8:00 10:00 · 10:15 15 min Qual Group 3/7b 10:15 - 10:35 20 min Race #3 Group 3/7b 9:20 - 9:45 25 min Test n Tune #1 Group B 10:20 · 10:35 15 min Qual 5/6 10:45 - 11:05 20 min Race #3 Group 4/5/6 Group 9:55 - 10:20 25 min Test n Tune #1 Group A 10:45 · 11:00 15 min Qual EC 4 11:15 - 11:35 20 min Race #4 Group 1 10:20 Sr Drivers to turn stations **ANTHEMS** 11:45 - 12:05 20 min Race #4 Group 2/7a 10:40 - 11:10 30 min Novice/Orientation Session #1 11:10 - 11:30 20 min Race #1 1 12:10 - 1:10 LUNCH Group 2/7a 11:10 11:40 · 12:00 20 min Race #1 20 min Race #4 Group 3/7b Pick up senior drivers and reports Group 1:15 - 1:35 11:20 Novice/Orientation Debrief 12:00 1:00 LUNCH 1:45 - 2:05 20 min Race #4 Group 4/5/6 3/7b 2:15 - 2:35 11:20 - 11:45 25 min Test n Tune #2 Group B $1:05 \cdot 1:25$ 20 min Race #1 Group 20 min Race #5 Group 1 Group 2/7a 11:50 - 12:15 25 min Test n Tune #2 Group A 1:35 · 1:55 20 min Race #1 Group 5/6 2:45 - 3:05 20 min Race #5 Group 3/7b 12:15 - 1:10 LUNCH 2:05 · 2:25 20 min Emerald Cup Race 4 3:15 - 3:35 20 min Race #5 1:10 Sr Drivers to turn stations 2:55 20 min Race #2 3:45 - 4:05 20 min Race #5 Group 4/5/6 2:35 -Group 1 3:25 1:15 - 1:45 30 min Novice/Orientation Session #2 3:05 -20 min Race #2 Group 2/7a 1.453:55 20 min Race #2 3/7b 4:20 Worker / Driver Social Pick up senior drivers and reports 3:35 -Group 1.50Novice/Orientation debrief 4:05 4:25 20 min Race #2 Group 5/6 Live Timing/Results 4:35 4:55 20 min Emerald Cup Race 4 1:55 2:20 25 min Test n Tune #3 Group B 2:25 2:50 25 min Test n Tune #3 Group A 5:00 Worker / Driver Meet & Greet Social -=_RACE 2:50Sr Drivers to turn stations Groups 2:55 Selected Sr Drivers with Cars to PreGrid 1 Small Bore 1972 and Earlier and Formula Vee & Formula Jr. 3:00 3:25 25 min Novice/Orientation Sess.#3 w/Sr Drvs. 2 Mid Bore Production - 1997 and Earlier 3:25 Pick up senior drivers and reports 3 Large Bore Production - 1997 and earlier 3:35 4:00 Novice/Orientation debrief 4 Emerald Cup / Formula/Club Ford 3:35 3:55 20 min Test n Tune #4 Group B 5 ALL sportsracers over 1600cc 4:00 4:20 20 min Test n Tune #4 Group A 6 Formula B, SuperVee, FA, F 5000, F 1, Wings and Things on slicks through 1989 7 1973-1985 IMSA GTO/GTU, TA, SCCA GT 1-5, , EXHIB (split by engine disp.) 4:30 4:55 25 min Novice/Orientation Sess.#4 w/Sr Drvs. 5:00 Novice/Orientation debrief and greet. Worker/Driver Meet & Greet 5:10 Early Bird discount Spokane FoS - May 4 Early Bird discount PNWHistorics - June 1

Early Bird discount Columbia River Classic - Aug 11

Early Bird Discount Fall Finale - Aug 25