

POC @ The Streets of Willow Springs Performance Driving Series (PDS) Event # 1&2, Time Trial (TA) #1&2

January 12, 2019 (clockwise direction)
January 13, 2019 (counter-clockwise direction)

	January 13, 2019 (Counter-Clockwise direction)
7:00 – 8:00 8:00 – 9:00	Tech Inspection/Check-in Drivers Meeting (Attendance is required) Driver/Instructor Assignments
9:00 - 9:20 9:00 - 9:30 9:20 - 9:40 9:40 - 10:00 10:00- 10:20 10:20 - 10:40	Session 1 (20-minute practice only) Red Run Group - Time Trial 0 (TT0) PDS Classroom # 1 Orange Run Group - Time Trial 1 (TT1) Blue Run Group - Time Trial 2 (TT2) White Run Group - Performance Driving Series 1 (PDS1) Yellow Run Group - Performance Driving Series 2 (PDS2)
	Session 2 (20-minute timed)
10:40 - 11:00 11:00 - 11:20 11:20 - 11:40 11:40 - 12:00 12:00 - 12:20	Red Run Group - TT0 Orange Run Group - TT1 Blue Run Group - TT2 White Run Group - PDS1 Yellow Run Group - PDS2
12:20 – 12:55	LUNCH & PARADE LAPS (35 minutes)
12:20 – 12:55	
12:20 - 12:55 12:55 - 1:15 12:55 - 1:25 1:15 - 1:35 1:35 - 1:55 1:55 - 2:15 2:15 - 2:35	Session 3 (20-minute timed) Red Run Group - TTO PDS Classroom # 2 Orange Run Group - TT1 Blue Run Group - TT2 White Run Group - PDS1 Yellow Run Group - PDS2
12:55 – 1:15 12:55 - 1:25 1:15 – 1:35 1:35 – 1:55 1:55 – 2:15	Session 3 (20-minute timed) Red Run Group - TT0 PDS Classroom # 2 Orange Run Group - TT1 Blue Run Group - TT2 White Run Group - PDS1 Yellow Run Group - PDS2
12:55 – 1:15 12:55 - 1:25 1:15 – 1:35 1:35 – 1:55 1:55 – 2:15	Session 3 (20-minute timed) Red Run Group - TT0 PDS Classroom # 2 Orange Run Group - TT1 Blue Run Group - TT2 White Run Group - PDS1