#### 2023 NWMS Triple Grand Prix July 28-30

## 2023 Triple Grand Prix Race Weekend

Schedule - Rotation 4

Group 1	A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3
Group 2	D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX
Group 3	CF, FF, FA, FM, FC
Group 4	GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST
Group 5	ITA-B-C-S GTL, E-F-H Imp Prod, CT4
Group 6	FV, FL, B-C-D-E-F SR, CC4, & Novice Open Wheel
Group 7	Novice Closed Wheel - See License Director
Group 8	Northwest Mini Enduro Championship Series, NWMECS
Group 9	Vintage/Nostalgia Series
Group 10	Northwest Formula Continental Championship

### Friday July, 28

Start	End		
7:00 AM	12:00 PM		Registration Open
7:30 AM	6:00 PM		Tech Inspection
8:00 AM	8:30 AM	30 mins.	Novice Track Tour
8:30 AM	8:50 AM	20 mins.	<b>Mandatory Novice Driver's Meeting</b>
9:00 AM	9:25 AM	25 mins.	Group 4/5/2 Qualifying
9:35 AM	10:00 AM	25 mins.	Group 3/6 Qualifying
10:10 AM	10:35 AM	25 mins.	Group 1 Qualifying
10:45 AM	11:10 AM	25 mins.	Group 9 Qualifying
11:20 AM	12:30 PM	1 hr 10 mins.	Lunch
11:30 AM	12:00 PM	30 mins.	<b>Mandatory Drivers Meeting</b>
12:00 PM			<b>Novice</b> Drivers Meeting <i>Mandatory</i>
			Anthem
12:45 PM	1:15 PM	30 mins.	Group 4/5/2 Race
1:23 PM	1:53 PM	30 mins.	Group 3/6 Race
2:01 PM	2:31 PM	30 mins.	Group 1 Race
2:39 PM	3:09 PM	30 mins.	Group 9 Race
3:17 PM	3:47 PM	30 mins.	Closed Wheel Open Track Session



#### 2023 NWMS Triple Grand Prix July 28-30

## Saturday July, 29

Start	End		
7:00 AM	12:30 PM		Registration Open
7:30 AM	6:00 PM		Tech Inspection
8:30 AM	9:00 AM	30 mins.	Mandatory Novice Driver's Meeting
9:00 AM	9:25 AM	25 mins.	Group 4/5/2 Qualifying
9:33 AM	9:58 AM	25 mins.	Group 3/6 Qualifying
10:06 AM	10:31 AM	25 mins.	Group 1 Qualifying
10:39 AM	11:04 AM	25 mins.	Group 9 Qualifying
11:12 AM	11:37 AM	25 mins.	Group 8 Qualifying
11:45 AM	12:45 PM	1 hr.	Lunch
12:00 PM			<b>Novice</b> Drivers Meeting <i>Mandatory</i>
			Anthem
1:00 PM	1:30 PM	30 mins.	Group 4/5/2 Race
1:38 PM	2:08 PM	30 mins.	Group 3/6 Race
2:16 PM	2:46 PM	30 mins.	Group 1 Race
2:54 PM	3:24 PM	30 mins.	Group 9 Race
3:32 PM	4:32 PM	1 hr.	Group 8 Race
Group 1		A-B-C Prod, S	SPO-M-U, PRO-3
Group 2	D-E-	F-G Prod, CR, PRO-7	7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX
Group 3		CF, FF,	FA, FM, FC
Group 4		GT1-2-3, AS, ITI	E, RS, ST, SE46, SST

Group 1	A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3
Group 2	D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX
Group 3	CF, FF, FA, FM, FC
Group 4	GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST
Group 5	ITA-B-C-S GTL, E-F-H Imp Prod, CT4
Group 6	FV, FL, B-C-D-E-F SR, CC4, & Novice Open Wheel
Group 7	Novice Closed Wheel - See License Director
Group 8	Northwest Mini Enduro Championship Series, NWMECS
Group 9	Vintage/Nostalgia Series
Group 10	Northwest Formula Continental Championship



#### 2023 NWMS Triple Grand Prix July 28-30

# Sunday July, 30

Start	End		
7:30 AM	10:00 AM		Registration Open
7:30 AM	10:00 AM		Tech Inspection
8:30 AM	9:00 AM	30 mins.	<b>Mandatory Novice Driver's Meeting</b>
8:30 AM	8:45 AM	15 mins.	Group 10 Qualifying
8:53 AM	9:08 AM	15 mins.	Group 4/5/2 Qualifying
9:16 AM	9:31 AM	15 mins.	Group 3/6 Qualifying
9:39 AM	9:54 AM	15 mins.	Group 1 Qualifying
10:02 AM	10:17 AM	15 mins.	Group 9 Qualifying
10:25 AM	10:50 AM	25 mins.	Group 10 Race
11:00 AM	11:50 PM	50 mins.	Lunch
			Anthem
12:05 PM	12:35 PM	30 mins.	Group 4/5/2 Race
12:43 PM	1:13 PM	30 mins.	Group 3/6 Race
1:21 PM	1:51 PM	30 mins.	Group 1 Race
1:59 PM	2:29 PM	30 mins.	Group 9 Race

Group 1	A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3
Group 2	D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX
Group 3	CF, FF, FA, FM, FC
Group 4	GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST
Group 5	ITA-B-C-S GTL, E-F-H Imp Prod, CT4
Group 6	FV, FL, B-C-D-E-F SR, CC4, & Novice Open Wheel
Group 7	Novice Closed Wheel - See License Director
Group 8	Northwest Mini Enduro Championship Series, NWMECS
Group 9	Vintage/Nostalgia Series
Group 10	Northwest Formula Continental Championship

