

The BERT Sprints SCCA Majors Presented by Lane Automotive

South Bend and Detroit Regions July 24-25, 2021 GingerMan Raceway Sanction #21-M-23541



Tentative Schedule of Activities(FINAL)*

Saturday-Sunday Race Groups

Group 1	T2,T3,T4,STL,STU			
Group 2	FV,FF,F5			
Group 3	SM, SMX [#] , B-Spec			
Group 4	SRF3			
Group 5	EP,FP,HP,GTL			
Group 6	GT1,GT2,GT3,GTX,T1,AS,PX			
Group 7	FA,FC,FE2,FX,P1,P2			

^{*}PLEASE NOTE: Scheduled session times are approximate and are for planning purposes only. Actual start times may vary based on forces of nature and on-track incidents. Stewards will NOT take action on MINOR schedule changes. Starting times may be altered with little, or no notice. Please pay attention to the PA.
#-For cars prepared to the Spec-MX5 Challenge rules. Not a SCCA Majors class.

Friday, July 23, 2021

2:30 PM – 8:00 PM

Registration at Pavilion (Late entries will be processed at the discretion of the Chief Registrar)

Tech Inspection/Express Tech – located in the Pavilion at the north end of the main paddock. If Annual Tech is needed; you MUST contact Rod Markowicz for a reservation at rodionjm@yahoo.com. Annual Tech Inspection will take place at the base of the tower.

Friday, July 23 Club Racing Experience(CRE) Endurance Racing

5:00-5:45 pm	CRE Endurance Driver's Meeting		
6:15-6:30 pm	CRE Endurance Practice/Qualifying		
6:30-6:45 pm	Worker Break		
6:45-7:45 pm	CRE Endurance Race #1(60 minutes)		
7:45-8:10 pm	Worker Break		
8:10-9:10 pm	CRE Endurance Race #2(60 minutes)		

Saturday, July 24, 2021

6:30 AM-1:00 PM	Registration at Gate	12:20-1:20 PM	Lunch
7:00 AM-1:00 PM	Tech Inspection at Base of Tower	1:20-1:45 PM	Group 2-15 Lap or 25-min. Race 1
8:00-8:50 AM	Group 1-2 Seamless 25-min. Qualifying	2:00-2:25 PM	Group 3-15 Lap or 25-min. Race 1
9:05-9:55 AM	Group 3-4 Seamless 25-min.Qualifying	2:40-3:05 PM	Group 4-15 Lap or 25-min. Race 1
10:10-11:00 AM	Group 5-6 Seamless 25-min. Qualifying	3:20-3:45 PM	Group 5-15 Lap or 25-min. Race 1
11:15-11:40 AM	Group 7 25-min. Qualifying	4:00-4:25 PM	Group 6-15 Lap or 25-min. Race 1
11:55-12:20 PM	Group 1-15 Lap or 25-min. Race 1	4:40-5:05 PM	Group 7-15 Lap or 25-min. Race 1
		5:15 PM	Dinner for volunteers. Racers and crew
			MUST have pre-purchased dinner tickets.

^{*}Seamless Qualifying-each group will get 25-minutes of qualifying on Saturday

Sunday, July 25, 2021

6:45-11:00 AM	Registration at Gate	11:00-12:00 PM	Lunch
7:30 AM	Tech at Base of Tower (late arrivals only)	12:00-12:40 PM	Group 2-22 Lap or 40-min. Race 2
8:00-8:20 AM	Group 1-2 Seamless 10-min. Qualifying	12:55-1:35 PM	Group 3-22 Lap or 40-min. Race 2
8:35-8:55 AM	Group 3-4 Seamless 10-min. Qualifying	1:50-2:30 PM	Group 4-22 Lap or 40-min. Race 2
9:10-9:30 AM	Group 5-6 Seamless 10-min. Qualifying	2:45-3:25 PM	Group 5-22 Lap or 40-min. Race 2
9:45-9:55 AM Group 7 10-min. Qualifying		3:40-4:20 PM	Group 6-22 Lap or 40-min. Race 2
10:10-10:50 am Group 1-22 Lap or 40-min. Race 2		4:35-5:15 PM	Group 7-22 Lap or 40-min. Race 2

^{*}Seamless Qualifying-each group will get 10-minutes of qualifying on Sunday

