



## 2022 Buccaneer SCCA Driver **School and SARRC Race** February 25-27 2022 **ROEBLING ROAD RACEWAY**



Driver school Sanction # 22-DS-57066 Sunday SARRC SANCTION # 22-R-57067

RACE GROUPS (GROUPING SUBJECT TO CHANGE)

Group 1: SM, SMSE, SM-T, SMSE-T

**Group 2**: ASR, GT1, GT2, GT3, AS, SPO, GTA, T1, T2, ITO, GTX,

Noon – 7PM

Noon – 7PM

7:30 AM - 8AM

5 P.M.- 7 P.M.

8 A.M.- Noon.

8:10 AM

sessions

8 AM - 10 AM

Noon- 1PM

10 AM - 10:15 AM

5:00PM - 5:30 PM

10:15 AM - 10:45 AM 11:20AM - 4:45 PM

1:00 PM - 7PM

8:10 A.M to 10:10 AM.

then alternate w/school

7:30AM

MA8

Group 3: EP, FP, HP, GTL, SPU, T3, T4, B-Spec, SM5, MXP, SRF, SRF3, SSM

**Event Officials** 

Chief Steward: Ken Blackburn

ACS-Safety: Mark Rothermel

ACS; Peter Olivola ACS; Bob Horansky

ACS; Scott Malbon

ACS; Mark Eversol

Chairman of SOM: Lin Toland

SOM; George Delong SOM; Brad Davis, SIT

SOM; Mike Kiminsky, SIT

**EVENT SCHEDULE** 

(All times are tentative)

Thursday, February 24, 2022

**Driver School Registration** Student and Instructor Tech Insp.

FRIDAY, February 25, 2022

School Staff Report

**Driver School Late Registration** 

Communications Check

Registration all

Tech Inspection

**GREEN COURSE** 

RRR test day - (non SCCA)

Student Classroom

Student-Instructor pairing Station wagon Tours with instructors

Student 20-minute Sessions Lunch (students in classroom)

Student Driver De-Brief

SATURDAY. February 26, 2022

7:30 AM - 11AM 4:00 PM - 7:00 PM Registration

Race Staff Report 7:30

Tech Inspection/scales 8:00 AM Communications Check 8:00 AM **GREEN COURSE** 8:10 AM

School sessions 8:10 AM-Noon

SARRC Practice sessions Alternate with school groups

SARRC Driver Meeting 11:45 AM at tech

Lunch (approx. 1 hr.) 12-1PM

School sessions 1:10 PM ~ 4:20 PM

SARRC Practice/Qualifying Alternate with school groups Group 4: ITS, ITA, IT7, ITR, IT7R ITB, ITC, STU, STL, ITJ

**Group 5**: FV, F5, <u>FF, FST, CF FA, FC, FX, FS, FE, FE2, P1, P2</u>

School Group 1; All Closed Wheel School Group 2, All Open Wheel

**Specialty Chiefs** 

Race Chairman: Don Johnson Chief Instructor: Andy Fox

Timing and Scoring: TBA Registration: Laura Johnson

Tech Inspection: Rick Henschel Flagging: Larry Morgan Radio Communication: TBA

Starter: TJ Walsh/ Nancy DeLoach

Sound Control: Jeff Utley Grid & Pit: Peter Horansky Course Marshall: Kat Buell Paddock Marshall: Jim Sparks

Medical: RRR EMS

SUNDAY, Feb 27, 2022

Registration 7:30AM-11AM

Tech Inspection/scales 8:00 A.M.- End of qualifying

Race Staff Report 7:30 A.M. Communications Check 8:00 A.M. **GREEN COURSE** 8:10 A.M.

Practice/Qualifying 20 min sessions run by group

Sessions number in sequence.

SARRC RACES 17 lap or 30-minute races, run

consecutively by group

**Lunch Break** 11:00 AM TO 12:00 NOON

**QUIET HOUR!!!** 11:00 AM TO 12: 00 NOON

**NO RACE ENGINES!!!T** 

SARRC RACES 17 lap or 30-minute races, run

consecutively by group

Secure Course Immediately after the last race

> **QUIET HOURS:** 8:00 PM TO 8:00 AM DAILY

> > SUNDAY 11:00 AM TO 12:00 NOON

\$100 DOLLAR FINE FOR NON-COMPLIANCE

FRIDAY SCHOOL			SATURDAY SCHOOL			SUNDAY RACE (5 Groups)		
FRIDAY	Start	End	SATURDAY	Start	End	SUNDAY	Start	End
Classroom Session	8:00	10:00	Closed Wheel 20 min	8:10	8:30	Group 1 Q2 20 min	8:10	8:30
			Open Wheel 20 min	8:35	8:55	Group 2 Q2 20 min	8:35	8:55
RRR Test Sessions	8:10	10:10	SARRC Group 1 P1 15 min	9:00	9:15	Group 3 Q2 20 min	9:00	9:20
Station Wagon Tours	10:15	10:45	Closed Wheel 20 min	9:20	9:40	Group 4 Q2 20 min	9:25	9:45
RRR Test Session 20 min	10:50	11:10	Open Wheel 20 min	9:45	10:05	Group 5 Q2 20 min	9:50	10:10
Closed Wheel 15 min	11:20	11:35	SARRC Group 2 P1 15 min	10:10	10:25	Group 1 Race	10:20	10:50
Open Wheel 15 min	11:40	11:55	Closed Wheel 20 min	10:30	10:50	Quiet Hour/Lunch	11:00	12:00
Lunch	12:00	1:00	Open Wheel 20 min	10:55	11:15	Group 2 Race	12:10	12:40
RRR Test Session 20 min	1:05	1:25	SARRC Group 3 P1 15 min	11:20	11:35	Group 3 Race	12:50	1:20
Closed Wheel 20 min	1:30	1:50	Closed Wheel 20 min	11:40	12:00	Group 4 Race	1:30	2:00
Open Wheel 20 min	1:55	2:15	SARRC Driver Meeting	11:45	12:00	Group 5 Race	2:10	2:40
RRR Test Session 20 min	2:20	2:40	Lunch	12:00	1:00	End of Day		
Closed Wheel 20 min	2:45	3:05	Open Wheel 20 min	1:05	1:25			
Open Wheel 20 min	3:10	3:30	SARRC Group 4 P1 15min	1:30	1:45			
RRR Test Session 20 min	3:35	3:55	Closed Wheel Sprint	1:50	2:20			
Closed Wheel 20 min	4:00	4:20	Open Wheel Sprint	2:25	2:55			
Open Wheel 20 min	4:25	4:45	SARRC Group 5 P1 15 min	3:00	3:15			
RRR Test Session 20 min	4:50	5:10	Student Graduation	4:15				
Student review session	5:00		SARRC Group 1 Q1	3:20	3:35			
Student's time on course	1:45		SARRC Group 2 Q1	3:40	3:55			
			SARRC Group 3 Q1	4:00	4:15			
			SARRC Group 4 Q1	4:20	4:35			
			SARRC Group 5 Q1	4:40	4:55			
			Student's time on course	1:50				