# SOVREN SPRING SPRINTS

April 23-24-25, 2021

#### **NO SPECTATORS**

(Family, Members, and Crew OK)

### **SOCIAL DISTANCING** and Masks Required

## NO RACE ENGINES BEFORE 9AM !!!

#### **Thursday April 22**

# THURSDAY TRACK MOVE IN @ 5PM

5:30-7:30 pm Registration: Main Ticket Building

REV 5 4/7/2021 **TENTATIVE** 

Pacific Raceways, Kent, WA 2.25 Mile Road Course

Live Timing/Results

5:30-7:30 pm Roaming Tech Inspection (and Novice Tech)				
Friday April 23				
	All Novice mee	Novice meetings to be held in Novice Tent		
	7:00 - 1:00	Registration: Main Ticket Building		
	7:00 - 1:00	Tech inspections		
	7:00 - 7:30	Novice Tech		
	7:15 - 7:30	Novice Staff Meeting		
	7:30 - 7:45	Novice/Orientation Meeting		
	7:45 - 8:25	Novice/Orientation Track "Walk"		
		r's Meeting – BBQ Stand Turn 9		
	9:10 - 9:35	25 min Practice #1 Group B	1	
		25 min Practice #1 Group A		
	10:10	Sr Drivers to turn stations		
	10:30 - 11:00	30 min Novice/Orientation Session #1		
	11:00	pick up senior drivers and reports		
	11:10	Novice/Orientation Debrief		
		25 min Practice #2 Group B		
		25 min Practice #2 Group A		
	12:05 - 1:00	LUNCH		
	1:00	Sr Drivers to turn stations		
		30 min Novice/Orientation Session #2		
	1:35	pick up senior drivers and reports		
	1:40	Novice/Orientation debrief		
	1:45 - 2:10	25 min Practice #3 Group B		
	2:15 - 2:40	25 min Practice #3 Group A	(	
	2:40	Sr Drivers to turn stations		
	2:45	Sr Drivers with Cars to PreGrid		
	2:50 - 3:15	25 min Novice/Orientation Sess.#3 w/Sr Drvs.		
	3:15	pick up senior drivers and reports		
		Novice/Orientation debrief		
		20 min Practice #4 Group B		
		20 min Practice #4 Group A		
	4:20 - 4:45	25 min Novice/Orientation Sess.#4 w/Sr Drvs.	1	
	4:50 Novice/Orientation debrief and greet.			
	5:00 Worke	5:00 Worker/Driver Meet & Greet		

Test 'n Tune Groups: A=Open Wheel / B= Closed Wheel

Saturday April 24	Sunday April 25		
7:00 - 1:00 Registration: Main Ticket Building	7:00 - 12:00 Registration: Main Ticket Building		
7:00 - 1:00 Tech Inspections	7:00 - 12:00 Tech Inspections		
8:00 Worker's Meeting – BBQ Stand Turn 9	7:30 Chapel Services, (location TBA)		
8:30 Mandatory Driver's Meeting	8:00 Worker's Meeting – BBQ Stand Turn 9		
in Turn 9 Grandstands			
	9:00 ANTHEMS		
9:10 - 9:30 20 min Prac/Qual Group 1	9:10 - 9:30 20 min Race #3 Group 1		
9:35 · 9:55 20 min Prac/Qual Group 2/7a	9:40 - 10:00 20 min Race #3 Group 2/7a		
10:05 - 10:25 20 min Prac/Qual Group 3/7b	10:10 - 10:30 20 min Race #3 Group 3/7b		
10:30 - 10:50 20 min Prac/Qual Group 4/5/6	10:40 - 11:00 20 min Race #3 Group 4/5/6		
ANTHEMS	11:10 - 11:30 20 min Race #4 Group 1		
11:00 · 11:20 20 min Race #1 Group 1	11:40 - 12:00 20 min Race #4 Group 2/7a		
11:30 · 11:50 20 min Race #1 Group 2/7a	12:05 - 1:00 LUNCH		
11:55 · 12:55 LUNCH	1:05 - 1:25 20 min Race #4 Group 3/7b		
1:00 - 1:20 20 min Race #1 Group 3/7b	1:35 - 1:55 20 min Race #4 Group 4/5/6		
1:30 · 1:50 20 min Race #1 Group 4/5/6	2:05 - 2:25 20 min Race #5 Group 1		
2:00 - 2:20 20 min Race #2 Group 1	2:35 - 2:55 20 min Race #5 Group 2/7a		
2:30 2:50 20 min Race #2 Group 2/7a	3:05 - 3:25 20 min Race #5 Group 3/7b		
3:00 · 3:20 20 min Race #2 Group 3/7b	3:35 - 3:55 20 min Race #5 Group 4/5/6		
3:30 - 3:50 20 min Race #2 Group 4/5/6	4:10 Worker / Driver Meet & Greet		
4:05 Worker / Driver Meet & Great Dinner			
	•		

### **Groups**

- 1 Small Bore 1972 and Earlier and Formula Vee & Formula Jr.
- 2 Mid Bore Production 1972 and Earlier
- 3 Large Bore Production 1972 and earlier
- 4 Formula B and Formula Ford
- 5 ALL sportsracers over 1600cc
- 6 SuperVee, FA, F 5000, F 1, Wings and Things on slicks through 1989
- 7 1973-1985 IMSA GTO/GTU, TA, SCCA GT 1-5, Spec911, EXHIB

Early Bird discount PNWHistorics - May 31 Early Bird Discount Fall Finale - Aug 24

Early Bird discount Spokane Festival of Speed - May 3 Early Bird discount Columbia River Classic Aug 3