

Pacific Raceways, Kent, WA

No Race engines before 9AM or after 5PM

32nd Annual

PACIFIC NORTHWEST HISTORICS

JULY 3-5, 2020

MOVE IN: THURSDAY!, No entry on Wednesday

Saturday July 4

Please leave room at East end for Test n Tune drivers

NON SPECTATOR EVENT

| Thursday July 2 | | | | | | |
|-----------------|---|--------|------------------------------------|--|--|--|
| 5:30 | | 7:00 | Tech Inspection | | | |
| 5:30 | - | 7:00 | Registration | | | |
| Frida | V | July 3 | | | | |
| 7:00 | | 1:00 | Registration in "Tickets" building | | | |
| 7:00 | | 1:00 | Tech Inspection - Roving | | | |
| 8:00 | | Worker | 's Meeting – Turn 8 in-field | | | |
| 9:10 | • | 9:30 | 20 min Practice Group 4 | | | |
| 9:35 | • | 9:55 | 20 min Practice Group 2 | | | |
| 10:05 | • | 10:25 | 20 min Practice Group 1 | | | |
| 10:30 | • | 10:50 | 20 min Practice Group 5/6 | | | |
| 11:00 | | 11:20 | 20 min Practice Group 3/7 | | | |
| 11:25 | | 11:40 | 15 min Qualify Group 4 | | | |
| 11:50 | | 12:05 | 15 min Qualify Group 2 | | | |
| 12:10 | | 1:10 | Lunch | | | |
| 1:15 | | 1:30 | 15 min Qualify Group 1 | | | |
| 1:40 | | 1:55 | 15 min Qualify Group 5/6 | | | |
| 2:05 | | 2:20 | 15 min Qualify Group 3/7 | | | |
| 2:25 | | Anthem | IS | | | |
| 2:35 | | 2:55 | 20 min Race #1 Group 4 | | | |
| 3:05 | | 3:25 | 20 min Race #1 Group 2 | | | |
| 3:35 | | 3:55 | 20 min Race #1 Group 1 | | | |
| 4:05 | | 4:25 | 20 min Race #1 Group 5/6 | | | |
| 4:35 | | 4:55 | 20 min Race #1 Group 3/7 | | | |
| | | | | | | |

| Jaiur | u | ay Jur | <u>y -</u> | | | |
|-------|---|--------|------------|-----------|--------------|-----------|
| 7:00 | | 1:00 | Reg | gistratio | n | |
| 7:00 | | 12:00 | Tec | ch Inspe | ection Rovi | ng |
| 8:00 | | Worker | 's Me | eeting – | - Turn 8 in- | field |
| 9:05 | | | Ant | hems | | |
| 9:10 | - | 9:30 | 20 | min | Race #2 | Group 4 |
| 9:40 | - | 10:00 | 20 | min | Race #2 | Group 2 |
| 10:10 | - | 10:30 | 20 | min | Race #2 | Group 1 |
| 10:40 | - | 11:00 | 20 | min | Race #2 | Group 5/6 |
| 11:10 | - | 11:30 | 20 | min | Race #2 | Group 3/7 |
| 11:40 | | 12:00 | 20 | min | Race #3 | Group 4 |
| 12:00 | • | 12:50 | LUI | NCH | | |
| 12:55 | - | 1:15 | 20 | min | Race #3 | Group 2 |
| 1:25 | - | 1:45 | 20 | min | Race #3 | Group 1 |
| 1:55 | - | 2:15 | 20 | min | Race #3 | Group 5/6 |
| 2:25 | • | 2:45 | 20 | min | Race #3 | Group 3/7 |
| 3:00 | | 3:15 | 15 | min | Race #4 | Group 4 |
| 3:25 | • | 3:40 | 15 | min | Race #4 | Group 2 |
| 3:50 | | 4:05 | 15 | min | Race #4 | Group 1 |
| 4:15 | | 4:30 | 15 | min | Race #4 | Group 5/6 |
| 4:40 | | 4:55 | 15 | min | Race #4 | Group 3/7 |
| | | | | | | |

COVID-19 Rules of the Track-

4#sdggrfn#vsdfh#ehwz hhq#hyhu|#dfhfdu#43*#

Eulqj⋕rxu#rzq\$hq₩r#xvh########

Compliance to these requirements are laid out in our agreements with Pacific Raceways and the State of Washington. These are the key for us to be able to have this event and continue to have many more.

ALL PARTICPANTS MUST WEAR FACE MASKS AT ALL TIMES*

Everyone MUST come to Registration

SUBJECT TO CHANGE Tentative Rev 4b 6/28/2020

| | Sunday July 5 | | | | | | | |
|---|---------------|---|--------|------|-----------|--------------|-------|-----|
| | 7:30 | | 12:30 | Re | gistratio | on | | |
| | 7:00 | | 12:00 | Tec | ch Inspe | ection -Rov | ing | |
| | 8:00 | | Worker | 's M | eeting - | – Turn 8 in- | field | |
| 1 | 9:05 | | Ar | nthe | ms | | | |
| | 9:10 | - | 9:30 | 20 | min | Race #5 | Group | 4 |
| | 9:40 | - | 10:00 | 20 | min | Race #5 | Group | 2 |
| | 10:15 | - | 10:35 | 20 | min | Race #5 | Group | 1 |
| | 10:45 | - | 11:05 | 20 | min | Race #5 | Group | 5/6 |
| | 11:15 | - | 11:35 | 20 | min | Race #5 | Group | 3/7 |
| | 11:45 | | 12:45 | LUI | NCH | | | |
| | 12:50 | - | 1:10 | 20 | min | Race #6 | Group | 4 |
| | 1:20 | - | 1:40 | 20 | min | Race #6 | Group | 2 |
| | 1:55 | | 2:15 | 20 | min | Race #6 | Group | 1 |
| | 2:25 | - | 2:45 | 20 | min | Race #6 | Group | 5/6 |
| | 2:55 | - | 3:15 | 20 | min | Race #6 | Group | 3/7 |
| I | | | | | | | • | |

Race Officials:

| Course Marshall: | Marc Von Stubbe |
|-------------------------|----------------------------|
| Communication Chief: | Tom Masterson |
| Drivers Services: | Debbie Haley |
| Emergency Chief: | Reinhold Jung |
| Flag Chief: | Mike Evans |
| Grid Chief: | Roxann Vine |
| Media Chief: | Bert McBride |
| Pace/Safety Car: | Myles Winbigler |
| Registration Chief: | Sherri Masterson |
| Starter Chief: | Kim Kuzma McFarland |
| Tech Chief: | Corky Russell |
| Timing & Scoring Chief: | Linda Grass |
| Chief Steward | John Martinsen |
| Race Chairs | Ward Bettes, Mike Lawler, |
| | Doug Smith |
| Competition Chairs | Steve Newby, Phil Edwards, |
| | AJ Johnston |
| Points Tabulator | Steve Gilmore |
| | |

<u>GROUPS</u>

- 1 VINTAGE/HISTORIC Small Bore & Formula V*
- 2 HISTORIC Medium Bore Production
- 3 HISTORIC Large Bore Production
- 4 Formula Fords, FB
- 5 Large Bore SportsRacers
- 6 FORMULA Wings and Things
- 7 IMSA/GTO/GTU/SCCA GT/Spec 911/CUP, etc.

NEXT EVENTS:

Columbia River Classic: Sept 5-6; Fall Finale: Sept 26-27